Sølv!

Jeg har fået mange henvendelser på kunder der efterspørger mine designs i sølv.  Problemet er, at man i Danmark ikke må sælge sølv medmindre man køber et stempel fra Ædelmetal kontrollen. Det koster 5000kr om året og sammen med priserne på sølv, bliver det simpelthen for dyrt at sælge smykkerne videre. Jeg kan derfor ikke sælge ægte sølv til mine kunder i Danmark. Men jeg kan godt lave ting i forsølvet tråd.

Forsølvet tråd er kobbertråd overtrukket med et tyndt lag sølv. Sølvet vil blive slidt af med tiden, og man kan altså ikke regne med at smykket holder sig pænt i mere end 1-2år. Til gengæld er materialet billigere end selv kobber, og derfor kan jeg sælge det billigere end kobber smykkerne.

Husk på at de “sølv” ting man køber hos Pilgrim eller Glitter også kun er forsølvede. Holdbarheden kan altså sammenlignes med smykker fra disse firmaer.

Smykket her er lavet forsølvet tråd. Smykket koster 150kr ex. fragt.

Samme design er også tilgængeligt i kobber. Kobberet vil holde evigt og kan pudses og velliggeholdels ligesom sølv. Hvert enkelt smykke vil blive unikt, og kan altså ikke loves at være præcis magen til de afbillede.

April 9, 2010. Sølv!.

2 Comments

  1. Linda replied:

    Dana, Your work is so gorgeous in copper, I can’t imagine switching to silver. I would love your designs in either color, but Copper has always been my favorite metal.
    Enjoy, Linda

    • koldingtoserne replied:

      I will never stop making my copper pieces. I am however playing a bit with brass…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: